Wagenpark

Home/Wagenpark

Wij hebben als bedrijf bewust de keuze gemaakt om het transport van onze goederen in eigen beheer te houden, zodat de kwaliteit van de producten tijdens het transport gewaarborgd blijft. 
Met vaste en ervaren vrachtwagenchauffeurs en een up-to-date wagenpark proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteitsbewust en servicegericht zijn de kenmerken die wij hierbij nastreven.

C. de Mooij jr. ziet het wagenpark als visitekaartje van het bedrijf. De chique uitstraling van onze auto's vindt u terug in onze producten. Een mooi product moet immers met zorg vervoerd worden. Uiteraard rijden wij met geconditioneerd vervoer. Ook zijn alle wagens voorzien van een laadklep zodat er ten alle tijde geladen of gelost kan worden. Doordat wij rijden met bakwagens kunnen wij doorgaans overal komen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bereikbaarheid. Wij leveren tot aan uw koelcel!

Onze wagens rijden dagelijks naar alle streken van België, hierdoor zijn wij heel flexibel en kunnen daardoor ook lading van derden meenemen. Onze specialiteit is dat de klant zijn handel geleverd krijgt waar die het hebben wil, veelal is dit bij de klant thuis of op bijvoorbeeld de Belgische veilingen. Als u uw bestelling 's morgens plaatst, staat hij 's avonds op plaats van bestemming. Door deze manier van werken zijn de lijnen zeer kort en kunnen wij altijd een vers product aanbieden.