Wagenpark

Home/Wagenpark

Wij hebben als bedrijf bewust de keuze gemaakt om het transport van onze goederen in eigen beheer te houden, zodat de kwaliteit van de producten tijdens het transport gewaarborgd blijft. 
Met gemotiveerd personeel en een up-to-date wagenpark proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.   
Flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteitsbewust en servicegericht zijn de kenmerken die wij hierbij nastreven.

C. de Mooij jr. ziet het wagenpark als visitekaartje van het bedrijf. De wagens zijn daarom in frisse opvallende kleuren gespoten zodat ze goed herkenbaar zijn op de Nederlandse en Belgische wegen.
Het onderhoud gebeurt hoofdzakelijk in eigen beheer.
Wij rijden met geconditioneerd vervoer. Allen voorzien van de modernste technieken. Ook zijn alle wagens voorzien van een laadklep zodat er ten alle tijde geladen of gelost kan worden. 

Onze wagens rijden dagelijks naar alle streken van België, hierdoor zijn we heel flexibel en kunnen daardoor ook lading van derden meenemen. Onze specialiteit is dat de klant zijn handel geleverd krijgt waar die het hebben wil, veelal is dit bij de klant thuis of op bijvoorbeeld de Belgische veilingen. Als u uw bestelling 's morgens plaatst, staat hij 's avonds op plaats van bestemming. Hierdoor zijn de lijnen zeer kort en kunnen we altijd een vers product aanbieden